• The SH Membership has gone live. Only SH Members have access to post in the classifieds. All members can view the classifieds. Starting in 2020 only SH Members will be admitted to the annual hunting contest. Current members will need to follow these steps to upgrade: 1. Click on your username 2. Click on Account upgrades 3. Choose SH Member and purchase.
  • We've been working hard the past few weeks to come up with some big changes to our vendor policies to meet the changing needs of our community. Please see the new vendor rules here: Vendor Access Area Rules

Search results

  1. VF_MIKE

    SOLD: LWCG Ambush

    Catch and release. Looking to trade for a size one Areohunter Merlin or possibly the new Flex. Will sell for $285 TYD F&F or add 3%.
  2. VF_MIKE

    Sold please close - 2 Shikar mini sticks

    Brand new. $75 TYD each. $145 for the pair. One sold. One still available. PayPal or Venmo accepted. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  3. VF_MIKE

    Let's see your Predator pack

    So I've been toying around with different set ups for my Predator pack. Molle pouches, attachments, blah, blah blah...lol. I forgot I had this little gem in the closet and was trying to figure out how to attach it to the pack. Gamehide Leach. Versatile little bugger. Anyways, I got it on there...
  4. VF_MIKE

    SOLD - 5 17" Shikar sticks

    5 Shikar 17" sticks $400 TYD Catch and release. Been on tree once. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  5. VF_MIKE

    SOLD - Sitka Incinerator Jacket and Bibs

    I hate to sell but have put on some weight and well that's that...lol Jacket and Bibs both size medium.. Worn on 2 hunts less that 6 hours. $800 TYD for the set. I'll get some pics up later. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  6. VF_MIKE

    Sold Please close- 3 Shikar Mini Sticks and Scout platform

    Have 3 brand new Shikar mini sticks and a Scout platform. Only one hase been on a tree once. $275 TYD. Only trade would be for 4 17" Shikars. EDIT: I have had inquiries on selling one stick or the platform. Each item is $80 TYD. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  7. VF_MIKE

    COLSE WTB: 3 Shikar 17" sticks

    Shoot me a PM. Looking for 3. Thanks Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  8. VF_MIKE

    SOLD 3 Ropeman 1's

    3 Ropeman 1's for sale. $40 TYD net to me Each. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  9. VF_MIKE

    FOUND PLEASE CLOSE WTB: Predator Pack

    Anyone have one they want to part with shoot me a PM. Thanks Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  10. VF_MIKE

    SOLD - Cruzr XC

    Catch and release. Black Cruzr XC size 2 with rope bridge. $240 TYD to the lower 48. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  11. VF_MIKE

    SOLD - Axcel Accutouch Carbon Pro Package

    As much as I am going regret this, up for sale it goes as I am no longer shooting 3D or Spots enough to justify keeping. Here is what is included. Accutouch Carbon Pro AV-31 scope with sunshade and rheostat cover AV-41 scope with sunshade and rheostat cover Extra pins 2 - X-41 .019 1 - X-31...
  12. VF_MIKE

    SOLD - Stan Shootoff Large

    Stan Shootoff large. Includes 2 brass Xokie thumb barrels. $175 TYD to the lower 48. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  13. VF_MIKE

    Petzl Grigri

    Offloading some gear over the next few days. Today, Petzl Grigri. Used once when I was going to SRT but went a different route. $90 TYD FF or add 3%. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  14. VF_MIKE

    WTB Gearhead B24

    Looking for a B24 55-65#. May consider other Gearhead bows. Shoot me a PM if you have something. Just looking to get a back up and figured I check here before springing for new. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  15. VF_MIKE

    SOLD - Trophy Ridge React Pro

    5 pin. .019 pins. Bought for my son but he wants to stick with a single pin. $150 TYD Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  16. VF_MIKE

    SOLD: WE Steps and Perch

    6 steps, bag, WE aider and Perch. $160 TYD to the lower 48 Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  17. VF_MIKE

    SOLD: Cabelas Stand Hunter Extreme coveralls.

    Cleaning out some gear and putting these up. These are warm as hell. Just don't use as it does not get as cold where I hunt. No rips no stains. SIZE LARGE $250 TYD to the lower 48. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  18. VF_MIKE

    Sold - Stan Perfex Resistance Long neck XL

    Not my thing so needs to go. $215 TYD to the lower 48. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
  19. VF_MIKE

    SOLD - Tenpoint Stealth NXT

    Bought this to hunt with my boys. They are big enough to pull back legal weight on a bow so this is going. Bought new from Wyvern. Used on a few hunts with my boys and a couple myself. Shoots darts and in great condition. Only marks are on the bottom edge of the grip where paint rubbed off...
  20. VF_MIKE

    SOLD - New Tethrd Phantom

    Saddle is new. Only opened to check it out. $230 TYD via PayPal or Venmo. Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Top