• The SH Membership has gone live. Only SH Members have access to post in the classifieds. All members can view the classifieds. Starting in 2020 only SH Members will be admitted to the annual hunting contest. Current members will need to follow these steps to upgrade: 1. Click on your username 2. Click on Account upgrades 3. Choose SH Member and purchase.
  • We've been working hard the past few weeks to come up with some big changes to our vendor policies to meet the changing needs of our community. Please see the new vendor rules here: Vendor Access Area Rules

Search results

  1. d_rek

    SOLD - First Lite Catalyst Jacket - Fusion - 2XL

    Paypal only + 3% fee. Price is shipped TYD. $150.00 - First Lite Catalyst Jacket - Fusion - 2XL Gently used catalyst jacket in fusion. Have had it for a couple of seasons, but no rips, holes, or tears that I can find. Great midweight fleece lined jacket for active hunts or milder weather...
  2. d_rek

    SOLD - First Lite Fusion Lot - 2XL

    Paypal only + 3%. Price is shipped TYD. All items are in excellent or like-new condition unless otherwise noted. Smoke free home and stored in airtight totes. $180 - NWOT Catalyst Pants 2XL - Brand new, never worn. $150 - Catalyst Pants 2XL - Gentled used, some minor wear on knees and thighs...
  3. d_rek

    SOLD - Badlands Superday Pack

    Paypal Only + 3%. Price is shipped TYD. $150 - Badlands Superday pack in Approach FX pattern Barely used superday pack. Just taking up room in the closet. No rips, holes, or tears that I can find. Smoke free home.
  4. d_rek

    Jakt Gear Magnetic Paracord Bow Sling

    Prices are shipped TYD. Paypal only + 3% fee. $50 - Jakt Gear Paracord Bow Sling Red + Black - Used once. Basically brand new. Comes with the magnetic riser strap w/ the magnet in the cord to keep the sling out of your way. Pretty cool I just didn't use it like I thought I would.
  5. d_rek

    S&W MP Shield .45 leather holsters

    Price is shipped TYD. Paypal only + 3% fee. Two lightly used Versacarry Made in USA leather holsters. Both are broken in are in like new condition and have been barely used. Only selling because I found a different holster that I prefer for concealed carry and don't need these ones anymore...
  6. d_rek

    SOLD - 100gr Mechanical Broadheads - Rage + G5

    Price is shipped TYD. Paypal ONLY + 3% fee. $55 takes all. DO NOT WANT TO SPLIT!! Would consider trade for tuffhead single bevels in 200gr, or similar 100gr or 200gr single bevel broadheads. 3 x Rage Hypodermic Trypan 2" 100gr - 2 are new have never been shot and 1 went into the dirt resulting...
  7. d_rek

    SOLD - Lacrosse Alphaburly 1600gr FL Cipher Sz 14

    Price is shipped TYD. PayPal only + 3%. $165 shipped TYD. No trades. Bought these in fall of 2020. Hunted maybe 2 or 3 times for a couple of short sits behind my house totaling maybe 4-6 hrs. Travel distance is easily less than 1/2 mile. Nothing wrong with them I just prefer my winter pac...
  8. d_rek

    SOLD - MICHIGAN ONLY - Ebike - BakCou Flatlander 750W 24" tires

    $2,400 FIRM. NO LOWBALLING. THIS BIKE IS BASICALLY BRAND NEW. DON'T WASTE MINE AND YOUR TIME WITH A LOWBALL OFFER. This posting is for MICHIGAN ONLY! Local pickup/delivery available in St.Clair/Macomb County. Willing to meet upto 1hr drive for delivery. BakCou Flatlander 750W rear hub driven...
  9. d_rek

    Gator Grip HD bow/gun/utility rack

    $120 shipped TYD. Paypal only + 3% I have a gator grip HD rack that is basically brand new and was mounted to an eBike for a couple of days and then removed. Just don't like how it mounted to the bike. There is minor blemish on the rubberized coating on the grippers on the one side. Not sure...
  10. d_rek

    SOLD - EWO Featherlight One Stick w/ angled scout platform setup

    THE ROPE AND RAPPELLING GEAR HAVE BEEN SOLD! Paypal only + 3%. Price is FIRM and include shipping. NO TRADES! I setup the one stick in the tree in the yard and stood on it few times, but never hunted with it. $210 - 20" Featherstick w/ ultralight doublesteps + sewn in 18" 2-step aider...
  11. d_rek

    Tru Ball Boss X 3 finger thumb release

    PayPal only. Price is shipped TYD. $130 Brand new in box. Never opened. Sent from d_mobile
  12. d_rek

    Hawk Helium Saddle on Camofire

    Looks like the new hawk saddle is on camofire today, along with a 4 pack of shorty helium sticks. I have no intention of purchasing that thing, but figured there might be guys here that are looking for a setup or are just curious. Anyway... have fun! Report in with reviews if you spring for...
  13. d_rek

    Team 3 - Official Team Thread

    @d_rek @Country @Cajunshooter @Tabernator23 @Sziggy2.0 @barlow96 @sureshotscott @Vorsteg @VA saddlehunter @Jason 47201 @Tapeworm @Hebeskibe @DwadeCham @GCTerpfan ROLL CALL! Some familiar names. Some not so. @sureshotscott you and I frequent far too many of the same forums lol...
  14. d_rek

    SOLD - Tru Ball Boss X 3 Finger titanium NIB

    Paypal only. Price is shipped TYD. NO TRADES! $125/ea - 2 x NIB Tru Ball Boss X 3 finger titanium thumb releases I have TWO of these that are still new in box, have never been opened, and have never left the package. These are hard to find!
  15. d_rek

    WTS/WTT: JAKT Gear My-Sling-A-Ling Magnetic Bow Sling + Magnetic Riser Sling Lock Strap

    Paypal Only. Price is shipped TYD. $65 - Like-new Condition JAKT gear magnetic bow sling w/ riser strap. Bow sling is black/red. Purchased very recently and used for a single 3D shoot and decided it's not quite what i'm looking for. It's basically brand new without packaging. It's very...
  16. d_rek

    NIB Tru Ball Boss X 3 Finger thumb release

    Paypal only. Price is shipped TYD. NO TRADES! $135/ea - (5) x NIB Tru Ball Boss X 3 finger titanium thumb releases I have FIVE of these that are still new in box, have never been opened, and have never left the package.
  17. d_rek

    Spend my money: Eastern Woods Outdoors store

    Hey All, I've got a small credit ($125) to use at EWO/doublesteps.com and I need some ideas on how to spend it. My system is pretty well complete, and I have basically everything I need for the upcoming season, but am always interested in trying new things. The only thing that really caught...
  18. d_rek

    SOLD - NWT Meriwool 190gm 1/2 zip hoodie - charcoal - XL

    Paypal only. Price is shipped TYD. $50 TYD - PRICE IS FIRM! This is a brand new-with-tags Meriwool 190gm zip hoodie in charcoal gray in size XL. It is 100% Australian superfine merino wool. It comes in original packaging. The only reason I am getting rid of is because it does not fit me. It...
  19. d_rek

    SOLD - Fuse Carbon Alphalite 5 arrow quiver black

    Paypal Only. Price is shipped TYD. $80 OBO. Excellent condition Fuse Carbon Alphalite 5 arrow quiver in black. Purchased new in fall 2019. Hood foam shows some sign of use (see pics), but still plenty of life left in it. Comes in original packaging Mount is fully adjustable up and down and...
  20. d_rek

    Ripcord Ace Micro drop away rest, Black, RH

    Paypal Only. Price is shipped TYD. $75 OBO. Good condition Ripcord Ace Micro drop-away rest. Only includes mounting bolt. Does not include any additional hardware (ie: football, launchpad, etc.) Launcher arm was marked with silver sharper to check for contact and I recently removed felt that...
Top